Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Μήνυμα Προέδρου Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ




Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αναμένοντας τον ερχομό του καινούργιου χρόνου, κάνουμε ευχές, ανταλλάσσουμε δώρα και απολαμβάνουμε την ευτυχία της παράδοσης να γιορτάζουμε μαζί με τις οικογένειές μας και τους φίλους μας. Η γιορτινή ατμόσφαιρα της καλοσύνης, της γενναιοδωρίας και της αγάπης ζεσταίνει τις καρδιές μας και κατευθύνει τις σκέψεις μας με καινούργιες ελπίδες .
Κάνοντας απολογισμό του παρελθόντος έτους θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για την συνεργασία και την αλληλεγγύη που δείξατε στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, για τα βαθιά αισθήματα φιλίας, ειλικρίνειας, εντιμότητας και υπευθυνότητας που σας διακατέχουν και για τη σταθερή θέλησή σας να προωθήσετε τα συμφέροντα της Ένωσής μας. Η αναγνώριση του έργου μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, μας χάρισαν τις διακρίσεις του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ και όσα απολαμβάνουμε σήμερα ως Έλληνες αστυνομικοί εν ενεργεία ή εν αποστρατεία.
Δεσμευθήκαμε να γίνουμε καλύτεροι, να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και το πετύχαμε:
Το Εθνικό μας Τμήμα, έλαβε τιμητική διάκριση από το ΙΕΒ, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 ετών από την ίδρυσή του.
Τιμητική διάκριση έλαβε επίσης ο ιδρυτής του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ και επίτιμος Γεν. Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Βασιλάκης.
Με το χρυσό μετάλλιο της ΙΡΑ τιμήθηκε ο κ. Γεώργιος Κατσαρόπουλος, για την έως τώρα προσφορά του στην ΙΡΑ παγκοσμίως.
Με το χάλκινο μετάλλιο τιμήθηκε ο κ. Κυριάκος Κάρκαλης για την προσφορά του ως μέλος της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων και υπεύθυνος για τα IPA HOUSES παγκοσμίως.
Για μια ακόμη φορά βραβεύτηκε η ιστοσελίδα μας με το αργυρό μετάλλιο.
Τέλος οι προτάσεις μας στο Παγκόσμιο Συνέδριο ΙΡΑ υπερψηφίστηκαν με μεγάλη πλειοψηφία.
Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα και όχι μόνο, διοργανώσαμε φιλανθρωπικούς αγώνες, στηρίξαμε ιδρύματα, πραγματοποιήσαμε ημερίδες και μέσα στη χρονιά που έρχεται θα διοργανώσουμε το 1ο Διεθνές Συμπόσιο ΙΡΑ στην Αρχαία Ολυμπία.
Επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις μας τόσο με την Πολιτική όσο και με τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος, παραλάβαμε το κτίριο όπου στεγαζόταν ο πρώην Αστυνομικός Σταθμός του Νυμφαίου και θα ξεκινήσουμε άμεσα τις εργασίες για τη διαμόρφωσή του και τον εξοπλισμό για να λειτουργήσει ως ΙΡΑ HOUSE.
Αυτή η νίκη είναι επιτυχία όλων των μελών της Ένωσής μας αλλά και των ανθρώπων που στήριξαν το θεσμό μας.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και την πολύπλευρη δράση μας έχοντας ως πυρήνα της έμπνευσής μας και πηγή δύναμης το συνάδελφο και το συνάνθρωπο. Τη χρονιά που έρχεται θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε πολλές δραστηριότητες και αυτό θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματικότητα, τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα με την οποία θα λειτουργήσει ο καθένας από εμάς. Θα ήθελα να μεταφέρω την ικανοποίηση του ΔΣ για τη δυνατότητα που μας δόθηκε να σταθούμε δίπλα στα μέλη μας και να στηρίξουμε τις δραστηριότητες των Τοπικών Διοικήσεων.
Σήμερα περισσότεροι από 16.000 ενεργοί εθελοντές αστυνομικοί στηρίζουν το έργο της Ένωσής μας, ενώ στα 50 χρόνια δημιουργικής πορείας έχουν αφιερώσει το χρόνο τους, την αγάπη τους και την εμπειρία τους, κάνοντας πράξη το SERVO PER AMIKECO!
Αγαπητοί μου φίλοι! Είμαστε στο κατώφλι του Νέου Έτους. Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε και να πούμε τα θερμότερα λόγια στους αγαπημένους μας. Να τους ευχαριστήσουμε για την κατανόηση, την αγάπη και τη φιλία τους.
Χρόνια Πολλά ! Καλό και ευτυχισμένο το 2016 !
Καραπατάκης Ιωάννης
Πρόεδρος ΕΤ/ΙΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις