Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Την 18.00 ώρα της 8-12-2015, παραμονή της εορτής των Αγίων Ιωακείμ και Άννης, στον Ναΐσκο της Σχολής Αξιωματικών Σχολής της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε Εσπερινός, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη π.   Νεκταρίου, πνευματικού πατέρα της Ελληνικής Αστυνομίας και τ. προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας.
Ο Ναΐσκος στεγάζεται σε λυόμενο κοντέινερ, από το έτος 2004, οπότε και μετεγκαταστάθηκε η Σχολή Αξιωματικών και δημιουργήθηκε προκειμένου να εξυπηρετήσει τις πνευματικές ανάγκες του μόνιμου και εκπαιδευομένου προσωπικού. Το τέμπλο έγινε με αποκλειστική δωρεά της Τοπική Διοίκησης Αθηνών – Αττικής / ΙΡΑ.
Στη Θεία Λειτουργία, είχε προσκληθεί και παρευρέθη  αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τους: Ιωάννη Καραπατάκη (Πρόεδρο ΔΣ) Κυριάκο Κάρκαλη (Αν. Γεν. Γραμματέα και Αρμόδιο Διεθνών Σχέσεων) και Σταύρο Σταυρακάκη (Γεν. Γραμματέα της ΤΔ Αθηνών - Αττικής). Παρόντες επίσης ήταν η Ακαδημιάρχης, Υποστράτηγος κα Σταματίνα Μίζη, ο Διοικητής Σχολής Εθνικής Ασφάλειας Ταξ/χος κ. Δημήτριος Κατσίφας, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης Στελεχών Ταξ/χος κ. Αθανάσιος Κατσάρας, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών ΕΛΑΣ Α/Δ κ. Ιωάννης Χουζούρης και ο Υποδιοκητής Α/Δ κ. Παναγιώτης Ρωμαΐδης , ο Τμηματάρχης Α/Α κ. Γεώργιος Νιάρχος και φυσικά Δόκιμοι Αξιωματικοί όλων των ετών.
Σε μια σεμνή τελετή επεδόθη από τον Διοικητή της Σχολής Αξιωματικών στην Ένωσή μας τιμητική πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος, ο οποίος με τη σειρά του ανταπέδωσε με αναμνηστικά που επέδωσε τόσο στον κ. Διοικητή, όσο και στην κα Ακαδημιάρχη.
Ευκαιρίας δοθείσης, έγινε ενημέρωση προς τους Δοκίμους, σχετικά με τη λειτουργία της ΙΡΑ και του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ, το έργο που επιτελούν  και την προσφορά τους στο συνάδελφο. Επίσης διενεμήθησαν μικρά αναμνηστικά δώρα.
Ο πανοσιολογιότατος στη συγκινητική ομιλία του εξήρε την προσφορά  και το έργο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
Ακολούθησε μικρή δεξίωση.
Το ΔΣ του Εθνικού Τμήματος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διοίκηση της Σχολής για την πρωτοβουλία της αυτή και επί τη ευκαιρία να δεσμευτεί για μια ακόμη φορά, ότι θα παραμείνει στο πλευρό των νέων συναδέλφων μας, όπως μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι κάνει, με παροχές υποτροφιών και διοργάνωση επιμορφωτικών και άλλων εκδηλώσεων

 Για το Δ.Σ.
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ Εμμανουήλ
Υπευθ. Δημ. Σχέσ.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)

                         DSCF8914









Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις