Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Παιδικό Χωριό SOS Βάρης 16-12-2015

Αγαπητοί φίλοι, γεμίσαμε τα καρότσια με αγάπη, σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας και βρεθήκαμε σήμερα κοντά στα παιδιά του παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη.
Η Τ.Δ. Αθηνών-Αττικής/ΔΕΑ, ως υποστηρικτής του παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη και κινούμενη στο πνεύμα των ημερών, προσέφερε στο Χωριό SOS μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα, απορρυπαντικά και χαρτικά για την κάλυψη βασικών αναγκών τους.
. Μετά από επικοινωνία με το Δ/ντη του Ιδρύματος κ. Πέτρο Παπαδάκη, Αντιπροσωπεία της Τ.Δ. Αθηνών-Αττικής/ΔΕΑ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Καραπατάκη Ιωάννη και τον Αρμόδιο Δημ. Σχέσεων κ. Μανώλη Κυριακάκη, παρέδωσαν στις 16-12-2015 τα δέματα στον παιδαγωγό του Ιδρύματος κ. Τηλέμαχο Στεργιούλη, θέλοντας για άλλη μια φορά να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον των μελών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών για τα παιδιά.
Κατά τη συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις δραστηριότητες του παιδικού Χωριού SOS, τη φιλοξενία παιδιών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες SOS.
Οι υπεύθυνοι του παιδικού Χωριού SOS μας ευχαρίστησαν για την προσφορά μας και ανταλλάσοντας ευχές, ευχηθήκαμε υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά, για δε το προσωπικό καλή δύναμη για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν.
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά
SERVO PER AMIKECO


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ Εμμανουήλ
   Υπεύθ. Δημ. Σχέσεων

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις