Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ


Προφανώς οι ευχές μας για μια Καλή Νέα Χρονιά είναι δεδομένες και τις εκφράζουμε από την καρδιά μας προς όλες και όλους σας. Επειδή όμως πιστεύουμε ότι οι ευχές είναι το ένα σκέλος για μια καλή χρονιά, το άλλο σκέλος είναι η προσπάθεια που θα καταβάλει ο καθένας μας από την πλευρά του για να γίνει η χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη. Άλλωστε δε χρειάζεται να βοηθήσει μόνο η τύχη, αλλά “συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και κλίμα αισιοδοξίας καλωσόρισε το νέο έτος 2016 η ΤΔ Αθηνών-Αττικής/ΔΕΑ. Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στις 15-1-2016 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ παραβρέθηκαν πολλά μέλη.
Την τελετή της κοπής ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου-Ικαρίας και Κορσεών κκ Ευσέβιος, παρουσία του Προέδρου κ. Καραπατάκη Ιωάννη, των μελών της Τοπικής Διοίκησης και πολλών προσκεκλημένων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό:
Ο Υπαρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κων/νος.
Ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη
κ. Βασίλειος ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχος κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσσης.
Ο Διευθυντής της Δ/νης Αλλοδαπών Ταξίαρχος κ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Εμμανουήλ
Ο Ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ κ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ Σωτήριος.
Ο ιδρυτής του Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ και Επίτιμος Γενικός Γραμματέας
κ. Κων/νος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ.
Ο Διευθυντής της Τροχαίας Αθηνών Α/Υ κ. Γεώργιος ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.
Η Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής UNICEF κ. Σοφία Τζιτζίκου
Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ.
Ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΞΙΑ κ. Αθανάσιος ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Προστασίας
του Πολίτη κ. Γεώργιος ΚΟΛΟΒΟΣ.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής
κ. Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής
κ. Κων/νος ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ & ο Γεν. Γραμ. κ. Θεόδωρος ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας
κ. Ηλίας ΤΣΙΒΙΚΗΣ.
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών πρώην
Αστυνομίας Πόλεων κ. Ηλίας ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ.
Ο Γενικός Γραμματέας του Κροατικού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ κ. VLAHO Lujo.
Ο Α΄Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ και Πρόεδρος της ΤΔ Ηλείας
κ. Νικόλαος ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ.
Ο Γεν. Γραμματέας του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ και Γ΄Αντιπρόεδρος της
ΤΔ Αχαΐας κ. Σπυρίδων ΦΩΤΟΓΛΟΥ.
Ο Διευθύνων τις Συνεδριάσεις του ΔΣ του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ και
Πρόεδρος της ΤΔ Ορεστιάδος κ. Κων/νος ΛΥΤΡΑΣ.
Ο Αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ και Πρόεδρος της
ΤΔ Πειραιώς και Νήσων κ. Κυριάκος ΚΑΡΚΑΛΗΣ.
Ο Γεν. Γραμματέας του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ κ. Μιχάλης ΑΡΖΙΜΑΝΟΓΛΟΥ.
Ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΕΤ κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κων/νος
Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΤΔ Αθηνών-Αττικής κ. Νικόλαος ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ.
Η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας κ. Γιώτα ΛΟΥΡΙΔΑ. Χαιρετισμό απέστειλε ο Παγκ.Γεν.Γραμματέας κ. Γεώργος Κατσαρόπουλος.
Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συναδέλφων που χάθηκαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Βραβεύσεις και απονομή Τιμητικών Διακρίσεων:
1. Βραβεύτηκε ο Πρόεδρος της Ιδρυτικής Επιτροπής του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ κ. Κωνσταντίνος Βασιλάκης, μια προσωπικότητα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών που κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων μας. Με απόφαση του Παγκόσμιου Διοικητικού Συμβουλίου/ΙΡΑ του απενεμήθη Τιμητική Διάκριση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Τμήματος και για την πολύχρονη προσφορά του. Το Ελληνικό Τμήμα του απένειμε το Χρυσό μετάλλιο για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βασιλάκη γιατί έκανε το όραμα πραγματικότητα σε δύσκολους καιρούς για τους Αστυνομικούς όταν ξεκίνησε το 1965 αυτή του την προσπάθεια. Την τιμητική διάκριση απένειμε ο κ. Μαστρογιάννης και το μετάλλιο ο κ. Καραπατάκης.
2. Το Χρυσό Μετάλλιο με τη συμπλήρωση των 50 χρόνων του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών απενεμήθη στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών κκ. Ευσέβιο, στον Υπαρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Τσουβάλα Κων/νο, στον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού κ. Βασίλειο Μαστρογιάννη, και στον Γενικό Γραμματέα του Κροατικού Τμήματος ΙΡΑ κ. Vlaho Lujo.
3. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΔ Αθηνών-Αττικής /ΙΡΑ μετά από εισήγηση του Α΄Αντιπροέδρου της κ. Βλάση Βαλατσού, αποφάσισε ομόφωνα και απενεμήθησαν Πλακέτες Εξαιρέτων Πράξεων στους συναδέλφους που προήγαγαν την κοινωνική αλληλεγγύη και τις αξίες της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών :
Α) Υπαστ. Α΄ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Θεοχάρη και Αστυφ. ΣΕΛΙΜΑ Θωμά της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών για την κοινωνική τους προσφορά και ευαισθησία, καθ' όσον επενέβησαν έγκαιρα, υπερέβησαν σημαντικά το καλώς εννοούμενο υπηρεσιακό τους καθήκον και έσωσαν οπλισμένο πολίτη ο οποίος ήταν έτοιμος να προβεί σε αυτοχειρία μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Β) Στην Ανθυπαστυνόμο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Φωτεινή του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου για την κοινωνική της ευαισθησία, το συγγραφικό έργο της και την εθελοντική της προσφορά παραχωρώντας τα συγγραφικά δικαιώματα του παραμυθιού «Μία Ζαχαρένια Συνταγή» στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για την οικονομική ενίσχυση στην εκπαίδευση των παιδιών προσφύγων. Έχοντας κατά νου τον άνθρωπο, ανέδειξε με μοναδικό τρόπο τις έννοιες της αγάπης και της αλληλεγγύης δίνοντας μαθήματα αισιοδοξίας.
Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε άλλη μια φορά για το ήθος τους που προάγει τις σχέσεις αστυνομίας με τους πολίτες.
Τις επιδόσεις έκαναν ο Υπαρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος κ. Τσουβάλας Κων/νος και ο Ταξίαρχος της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής και Α΄Αντιπροέδρος της ΤΔ Αθηνών-Αττικής κ. Βλάσης Βαλατσός.
Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο της Τοπικής Διοίκησης και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την στήριξη των δραστηριοτήτων μας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ε.Ε για τις σημαντικές προσπάθειές τους, όλους τους εθελοντές και τόνισε πως καλλιεργώντας την αμοιβαιότητα με αμφίδρομες συνεργασίες, καταφέραμε δράσεις που προβάλλουν το Ελληνικό Τμήμα. Υπογράμμισε πως έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά και επιθυμία όλων η πραγματοποίηση συλλογικών δράσεων στην Ένωσή μας.
Οι ισχυρές βάσεις του έργου που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια αλλά και ο προσεκτικός σχεδιασμός για το μέλλον, μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη.
Το ΔΣ της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών-Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών εκφράζει τις Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Ε Σ του σε όλους τους συμμετέχοντες. Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του καινούργιου χρόνου ο οποίος να είναι γεμάτος με χαρούμενες ειδήσεις για σας και τις οικογένειές σας.
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.
SERVO PER AMIKECO

       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ Μανώλης







Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις