Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τηλεμαραθώνιος αγάπης της Unicef τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014



Τηλεμαραθώνιος αγάπης της Unicef τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014
Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 26ος μεγάλος τηλεμαραθώνιος αγάπης που διοργάνωσε η Ελληνική Επιτροπή της Unicef  και η ΝΕΡΙΤ  με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών.
Οι εθελοντές μαθητές από πολλά σχολεία της χώρας μας, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για την μεγάλη αυτή προσπάθεια.
Την Ένωσή μας όπως κάθε χρόνο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του ΕΤ κ. Καραπατάκης Ιωάννης όπου είχε την ευκαιρία για άλλη μια φορά να προβάλει το έργο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, τον κοινωνικό προσανατολισμό των εθελοντών Αστυνομικών, την αλληλεγγύη, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των παιδιών. 
Τα παιδιά είναι το μέλλον της Πατρίδας μας και στον  Τηλεμαραθώνιο αγάπης της UNICEF, ενώσαμε τη φωνή μας με όλους τους τηλεθεατές της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης για να στηρίξουμε τα παιδιά και το σημαντικό έργο της Ελληνικής Επιτροπής της UNICEF προσφέροντας συμβολικά το ποσό των 200 ευρώ.
Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε  3-12-2014 για τον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος/ΔΕΑ κ. Καραπατάκης Ιωάννης και ο Πρόεδρος της ΤΔ Πρεβέζης κ. Κίτσιος Σοφοκλής.







Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις