Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2023,


O Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Βλάσης Βαλατσός , η Πρόεδρος  της Τοπικής Διοίκησης Αττικής κ. Ειρήνη Μακρυδάκη και  τα μέλη κ. Περιστέρης Δημήτριος και Παλιάκος Γεώργιος της Τ. Δ. Αθηνών-Αττικής,  με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού  επισκέφτηκαν τους υπεύθυνους της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ" (ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.).

Η Γεν. Διευθύντρια κ. Ξένια Παπασταύρου  μαζί με την κ. Ρένα Καββαδία  και τον κ. Αγγελόπουλο Πάρη, υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά την παραπάνω αντιπροσωπεία της οποίας σκοπός ήταν να  εκφράσουν  τις εγκάρδιες ευχαριστίες όλων εμάς στην πολύτιμη ομάδα των εθελοντών τους. 

Η ομάδα εθελοντών της Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π. με  ανιδιοτελή υποστήριξη και   αλληλεγγύη,  αποδεικνύει με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι ,  "όλοι μαζί  μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο  καλύτερο".

Με την ευκαιρία αυτής της επίσκεψης,  προσφέρθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ως ενίσχυση στο θεάρεστο έργο που  επιτελείται καθημερινά.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. υποσχέθηκαν ότι θα είναι πλέον  αρωγοί και συμπαραστάτες  στην προσπάθεια και στον αγώνα που δίνουν όλοι οι άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ καθημερινά ωστε να κάνουν πραγματικότητα το   ΌΡΑΜΑ  τους:

"κάθε παιδί με αναπηρία, οπουδήποτε και να ζει στην Ελλάδα, να έχει την περίθαλψη που χρειάζεται".Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


       Η Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας  

Μακρυδάκη Ειρήνη                              Ζαχαρής Νικόλαος


Servo per Amikeco

Υπηρετώ δια της Φιλίας   
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις