Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Με ποδήλατο από την Πολωνία στην Αθήνα

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2023

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου,  με ιδιαίτερη χαρά , ο Πρόεδρος του Εθν.Τμήματος κ. Βλάσιος Βαλατσός , η Πρόεδρος της Τ.Δ. Αττικής , ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Καλταμπάνης Σωτήριος  Διευθυντής  των πεζών Περιπολιών της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Τοπικής μας καθώς και μέλη  του Δ.Σ.  μας, υποδέχθηκαν στην είσοδο του Καλλιμάρμαρου Σταδίου τον Πολωνό ποδηλάτη και  συνάδελφο, μέλος της I.P.A., Tomasz Dzierga.

Με την άφιξη στην πόλη μας  ολοκλήρωσε ένα ταξίδι 4.100 χιλιομέτρων, με το ποδήλατό του, με σκοπό να συλλέξει χορηγίες ώστε  να βοηθηθούν  δύο συνάνθρωποί μας, η 10χρονη Veronica και ο 62χρονος Miroslaw,  οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το  ταξίδι του Tomasz ξεκίνησε  από την πόλη Katowice της Πολωνίας, όπου ζεί και εργάζεται, σε μία διαδρομή που μόνο θαυμασμό και δέος μπορεί να προκαλέσει σε όλους μας, περνώντας από Βιέννη Αυστρίας, Μπρατισλάβα Τσεχίας, Λιουμπλιάνα Σλοβενίας, Βενετία και Ρώμη Ιταλίας, Σαράγεβο Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Βελιγράδι Σερβίας, Σόφια Βουλγαρίας, Σκόπια Βόρειας Μακεδονίας, Τίρανα Αλβανίας και τέλος την Αθήνα μας.

Ο  Α/Β΄ ΚΟΥΚΟΥΝΑΣ Χρήστος της Αθλητικής Ένωσης και μέλος μας,  ποδηλάτης μεγάλων αποστάσεων, προσφέρθηκε εθελοντικά να συνοδεύσει τον Tomasz από  την  Πύλη Βοιωτίας  στα τελευταία 60 χιλιόμετρα στην Πολωνική Πρεσβεία, , το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και την Ακρόπολη.
Η Τοπική μας Διοίκηση ανέλαβε να καλύψει την διαμονή του στην πόλη μας.

Είμαστε  ευτυχείς που συνεισφέραμε στην προσπάθεια  και το μεγαλείο ψυχής αυτού του ανθρώπου  ο οποίος απέδειξε ακόμα μια φορά την παγκοσμιότητα των όσων πρεσβεύει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών.


Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


       Η Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας  
Μακρυδάκη Ειρήνη                              Ζαχαρής Νικόλαος


Servo per Amikeco
Υπηρετώ δια της Φιλίας




    


 

 

  

 






Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις