Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 17 Απριλίου 2022

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με μεγάλη  χαρά το Σάββατο 16/4/2022 επισκέφθηκαν το Κέντρο Ενοριακής Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών. 

Για την προσπάθεια του εφημέριου του Ναού  πατέρα Δημητρίου Παπανδρέου όπου με την επιθυμία του «Ούτε ένας χωρίς φαγητό»  προσφέρει μαζί με εθελοντές καθημερινά τουλάχιστον 150 μερίδες φαγητό για  τους συνανθρώπους μας με σοβαρά θέματα επιβίωσης συγκεντρώθηκαν και προσφέρθηκαν τρόφιμα όπως λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, και είδη πρώτης ανάγκης ως ενίσχυση στο έργο που επιτελούν. 

Ο λόγος του Κυρίου για "αγάπη προς τον πλησίον μας" δεν πρέπει να αφήνει ανέγγιχτη και ανεπηρέαστη την καρδιά κανενός Χριστιανού αυτές τις άγιες ημέρες. 

Για την επίσκεψη αυτή και την προσφορά των τροφίμων, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. δέχθηκαν  τις εγκάρδιες ευχαριστίες από τον τον π. Δημήτριο και από την πλευρά τους υποσχέθηκαν ότι θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στο θεάρεστο έργο που επιτελείται καθημερινά στην Ενορία του.


Καλή Ανάσταση  σε όλους!


Με εκτίμηση, 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Η Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας  
Μακρυδάκη Ειρήνη                            Ζαχαρής Νικόλαος

 

Servo per Amikeco

Υπηρετώ δια της φιλίας











 

 



Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις