Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Καθαρισμός Πλαζ ΠΑΑΠΑ ΒΟΥΛΑΣ (ΠΙΚ ΠΛΑΖ) 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα  02-06-2021

Για τρίτη συνεχή χρονιά τηρήσαμε την υπόσχεσή μας προς τα παιδιά, τη Διοίκηση και τους υπαλλήλους του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών Με Αναπηρία Βούλας Αττικής.

Έτσι, το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, μαζί με αρκετά μέλη της Τοπικής μας και φίλους, σε μία δράση αγάπης προς ... "τα δικά μας παιδιά" όπως τα αισθανόμαστε, προσφέραμε «χείρα βοηθείας» προκειμένου καθαριστεί και αποψιλωθεί η πλαζ και ο περιβάλλοντας χώρος της, προκειμένου εξασφαλιστεί και φέτος η ανεμπόδιστη πρόσβαση των παιδιών, ιδιαίτερα αυτών που κινούνται με αναπηρικά αμαξίδια στην έκταση της παραλίας και προς τη θάλασσα, και για την αποφυγή κινδύνου πυρκαγιάς.

Για την δράση μας αυτή παρευρέθηκε στο χώρο των εργασιών και μας ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου κος Στέλιος ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ καθώς και η Διοικητής του Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Αστυνόμος Α΄ κα ΠΑΥΛΗ Αθανασία με συναδέλφους του Τμήματος, οι οποίοι είναι και μέλη της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής

Ευχαριστούμε πολύ τη Διοίκηση και τους υπαλλήλους του Π.Α.Α.Π.Α. Βούλας για τη συνεργασία με την υπόσχεση να βρισκόμαστε στο πλάι τους κάθε χρόνο.

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του

Διοικητικού Συμβουλίου

Servo per Amikeco

Υπηρετώ δια της φιλίας

 


Δελτίο Τύπου ΠΑΑΠΑ ΒΟΥΛΑΣΦωτογραφικό Υλικό   


 

 


 


 

 

 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις