Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Ημέρα τιμής και μνήμης για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς



Ημέρα τιμής και μνήμης για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς.
Ημέρα μνήμης των θανόντων εν υπηρεσία αστυνομικών.
Τελέσθηκε σήμερα 10-2-2018 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών το ετήσιο μνημόσυνο Υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος αστυνομικών.
Τον οφειλόμενο φόρο τιμής απέδωσαν στους Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικούς, εκ μέρους της Κυβέρνησης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρά Καφαντάρη και ο Υπεύθυνος συντονισμού του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας κ. Γιώργος Μαλαγκωνιάρης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Σταύρος Τάσσος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κων/νος Τσουβάλας, ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος κ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου ΑΕΑ Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων μας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, κ. Ιωάννης Κατσιαμάκας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόριος Γερακαράκος. , o Αντιπρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Γρηγόρης Αναγνώστου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού Γεώργιος Κολοβός, , ο νομικός σύμβουλος της ΠΟΑΣΥ κ. Χάρης Μπουκουβάλας, πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων και φορέων εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών.
Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Καραπατάκης αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής για τους συναδέλφους που θυσιάστηκαν στην πάταξη της εγκληματικότητας, την ασφάλεια της χώρας, την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα των συμπολιτών μας. Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, που βρίσκεται στην είσοδο των κτιριακών εγκαταστάσεων του Υπουργείου.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις