Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Εορτασμός Αποστόλου των Εθνών, Παύλου


Με επισημότητα εορτάστηκε την 29η Ιουνίου 2017 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ στη Λ. Μεσογείων από την Τοπική Διοίκηση Αθηνών-Αττικής/ΙΡΑ, η μνήμη του προστάτου Αγίου της Ένωσής μας, Αποστόλου των Εθνών, Παύλου, χοροστατούντος του προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, εκπροσωπώντας την Πολιτική Ηγεσία του Σώματος. Εκ μέρους της Φυσικής Ηγεσίας παρέστησαν ο Επιτελάρχης, Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, η Γεν. Επιθ. Αλλοδαπών & Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος κ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης & Ανθρώπινου Δυναμικού Υποσ/γος κ. Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων & Ευπαθών Στόχων Υποσ/γος κ. Βλάσιος Βαλατσός, ο Βοηθός Επιτελάρχη Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Τηλελής, ο Δ/ντής της Διεύθυνσης Εσωτ. Λειτουργιών Α/Δ κ. Ανδρέας Μπαμπίλης ο επίτιμος Πρόεδρος του ΕΤ/ΙΡΑ κ. Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αθηνών κ. Ιωάννης Σκλάβος, σύσσωμο το ΔΣ της ΤΔ Αθηνών – Αττικής/ΙΡΑ και πολλά μέλη.
Ο Πρόεδρος τόνισε ότι πέραν της θρησκευτικής αξίας που έχει η σημερινή ημέρα, έχει ιδιαίτερη σημασία στη συνείδηση όλων των εθελοντών εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικών που υπηρετούν τις αρχές του “SERVO PER AMIKECO”. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος για τη στήριξη του κοινωνικού και πολιτιστικού έργου της ΔΕΑ και όλους τους παρευρισκομένους .
Ακολούθησε μικρή δεξίωση .


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις