Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

32ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος /ΙΡΑ Ζάκυνθος2016


           

Στο όμορφο νησί της Ζακύνθου, το “ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ”, όπως το αποκαλούσαν οι Ενετοί, διεξήχθη το 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, από 11-15 Μαΐου 2016, με τη συμμετοχή εκπροσώπων παρατηρητών και εκδρομέων από 47 Τοπικές Διοικήσεις και προσκεκλημένων από τα Εθνικά Τμήματα ΙΡΑ: Κύπρου, Σερβίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας και Γερμανίας.
Το Συνέδριο έλαβε χώρα σε ένα πανέμορφο πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, το οποίο σε συνδυασμό με το ειδυλλιακό περιβάλλον του νησιού, προσέφερε στους συμμετέχοντες και στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης από τη σκληρή καθημερινότητα.
Την τελετή έναρξης του Συνεδρίου τίμησαν με την παρουσία τους:
• Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης
• Ο Εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου, Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Καμπίτσης
• Ο Αντιδήμαρχος Ζακυνθίων κ. Αναστάσιος Μποτώνης
• Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου κ. Τριαντάφυλλος Πανώριος
• Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ζακύνθου κ. Δήμος Μαριόλης
• Ο Γενικός Γραμματέας του ΙΕΒ κ. Γεώργιος Κατσαρόπουλος
• Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου κ. Δημήτριος Γαργαλέας
• Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου κ. Παναγιώτης Λιβέρης
• Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Ζακύνθου κ. Σπυρίδων Πυλαρινός
• Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Δημόσιας Αντίληψης Ζακύνθου κ. Ευστάθιος Μπετίνης
• Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Τμήματος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας, κ. Αναστάσιος Πούλος
• Οι τέως Πρόεδροι του ΕΤ ΔΕΑ κ.κ. Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Κοντάκος
• Τέλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικής Αστυνομίας, καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Γρίβας, ο οποίος , ως κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου, ανέπτυξε το θέμα:
«Το νέο γεωπολιτικό περιβάλλον και οι προκλήσεις ασφαλείας για την Ελλάδα».
προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον του ακροατηρίου και μια πολύ γόνιμη συζήτηση
Ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος Ιωάννης Καραπατάκης ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και έκανε ένα σύντομο απολογισμό
Το Πανελλήνιο Συνέδριό μας υπήρξε για άλλη μιά φορά ιδιαίτερα γονιμο και παραγωγικό, εξάγοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Από πλευράς εκπροσώπων, έγιναν ενδιαφέρουσες προτάσεις, αποδεικνύοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την αγωνία όλων για το αύριο της ένωσης μας και εξάγοντας χρήσιμα συμπεράσματα.
Βάση του εσωτερικού κανονισμού και κατόπιν εισηγήσεως των αρμοδίων Αντιπροέδρων και αποφάσεως του ΔΣ βραβεύτηκαν για το έργο τους οι Τοπικές Διοικήσεις:
ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΔ Ηρακλείου στην οποία απενεμήθη το 1ο βραβείο και αναμνηστική πλακέτα
ΤΔ Σερρών, Φωκίδος και Λέσβου απενεμήθη έπαινος μετ’ αναμνηστικού διπλώματος
ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΔ ΛΕΣΒΟΥ και ΤΔ Χίου, μοιράστηκαν το 1ο βραβείο και τους απενεμήθη αναμνηστική πλακέτα
ΤΔ Ηλείας, Θεσσαλονίκης και Καρδίτσας απενεμήθη έπαινος μετ’ αναμνηστικού διπλώματος
ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΔ ΔΡΑΜΑΣ στην οποία απενεμήθη το 1ο βραβείο και αναμνηστική πλακέτα
ΤΔ Σάμου και Ηρακλείου απενεμήθη έπαινος μετ’ αναμνηστικού διπλώματος
Επίσης αναμνηστική πλακέτα απενεμήθη στην ΤΔ Ηρακλείου για την άψογη διοργάνωση της 1ης Παγκόσμιας Συνάντησης Γυναικών – Αστυνομικών μελών ΙΡΑ.
Οι σύνεδροι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πλήρως για τις δραστηριότητες της. Ένωσης μας, την προηγούμενη χρονιά, τόσο σε Εθνικό, όσο και σε Διεθνές επίπεδο, για τις ενέργειες που έχουν γίνει και για τις εξελίξεις για την απόκτηση του νέου ξενώνα μας στο Νυμφαίο Φλώρινας, αλλά και στους υπο διαδικασία ίδρυσης ξενώνες Στερνών Χανίων και Βόλου
Παρουσιάστηκε επίσημα και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η πρώτη επίσημη έκδοση του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΔΕΑ, με τίτλο “SERVO PER AMIKECO Ένα μπουκέτο συναισθήματα και λέξεις”. Μια ποιητική συλλογή με πονήματα των μελών μας. Επεδόθησαν αντίτυπα στους εκπροσώπους των Τοπικών Διοικήσεων, αλλά και στους δύο εκ των δημιουργών που ήταν παρόντες, στον κ. Χρήστο Κοντάκο και στην κυρία Θωμαΐδα Γιαννακοπούλου
Έγινε παρουσίαση της επικείμενης φιλικής συνάντησης στα Τρίκαλα και αποφασίστηκε η Φιλική Συνάντηση το 2017 να γίνει στον Πειραιά.
Το Συνέδριό μας έκλεισε με την καθιερωμένη εκδρομή περιήγηση στις ομορφιές του νησιού και την αποχαιρετιστήρια βραδιά με ζωντανή μουσική και ζακυνθινές καντάδες, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής και ο Δήμαρχος Ζακυνθίων κ. Παύλος Κολοκωτσάς
Οι σύνεδροι, παρατηρητές και εκδρομείς απεχώρησαν έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την άψογη διοργάνωση , αλλά και τη Ζακυνθινή φιλοξενία της οποίας έτυχαν.
Το ΔΣ του Εθνικού Τμήματος, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την ευαρέσκειά του και να εκφράσει τις ευχαριστίες του στη διοργανώτρια ΤΔ Ζακύνθου, στη φυσική και πολιτική ηγεσία του Σώματος για την πολύτιμη αρωγή, στους χορηγούς και βεβαίως σε όλους τους σύνεδρους που συνετέλεσαν στο να διεξαχθεί ένα πανελλήνιο συνέδριο υψηλού επαγγελματικού επιπέδου
SERVO PER AMIKECO

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις