Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Η Τ.Δ. Αθηνών-Αττικής κοντά στα παιδιά του παιδικού χωριού SOS στη Βάρη


 

       ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
            ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
    ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ


                   Αθήνα  31  Δεκεμβρίου  2012


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Κοντά στα παιδιά του παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη

Κάποια χρόνια πριν, θεωρούσαμε ότι αποδεικνύαμε την αγάπη μας στα παιδιά, χαρίζοντάς τους πολλά και ακριβά δώρα.
Τώρα η εποχή μας αναγκάζει να αλλάξουμε τον τρόπο που δείχνουμε την αγάπη μας και σκεφτόμαστε την κάλυψη βασικών αναγκών τους.
Η Τ.Δ. Αθηνών-Αττικής/ΔΕΑ, ως υποστηρικτής του παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη και κινούμενη στο πνεύμα των ημερών, συγκέντρωσε 50 περίπου δέματα με ρούχα και άλλα είδη που χρειάζονται τα παιδιά και τα προσέφερε στο Χωριό SOS. Μετά από επικοινωνία με το Δ/ντη του Ιδρύματος κ. Πέτρο Παπαδάκη, Αντιπροσωπεία της Τ.Δ. Αθηνών-Αττικής/ΔΕΑ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Καραπατάκη Ιωάννη, τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Βλάσσιο Βαλατσό και τον Αρμόδιο Δημ. Σχέσεων κ. Μανώλη Κυριακάκη, παρέδωσαν στις 29-12-2012 τα δέματα στον παιδαγωγό του Ιδρύματος κ. Τηλέμαχο Στεργιούλη, θέλοντας για άλλη μια φορά να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον των μελών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών για τα παιδιά.
Κατά τη συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις δραστηριότητες του παιδικού Χωριού SOS, τη φιλοξενία παιδιών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες SOS.
Οι υπεύθυνοι του παιδικού Χωριού SOS μας ευχαρίστησαν για την προσφορά μας και ανταλλάσοντας ευχές, ευχηθήκαμε υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά, για δε το προσωπικό καλή δύναμη για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν.
                Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

SERVO   PER   AMIKECO
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


 Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας


ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης               ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ Σταύρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου