Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ 
             ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΡΠΕΝΉΣΙ 8η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 23-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Με επιτυχία διεξήχθη η 8η Φιλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων Χώρας ΙΡΑ, στο Καρπενήσι, από 23-25 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή  εκπροσώπων από 26 Τοπικές Διοικήσεις  και πολλών εκδρομέων.
Κατά τη Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκαν θέματα που θα απασχολήσουν το επερχόμενο Πανελλήνιο Συνέδριο και έγινε σύντομος απολογισμός του έργου του Εθνικού μας Τμήματος για τη χρονιά που φεύγει.
Οι εκπρόσωποι και οι εκδρομείς, ικανοποιήθηκαν απόλυτα από το μαγευτικό φθινοπωρινό  Καρπενήσι και την άψογη Ευρυτανική φιλοξενία, όπου μερίμνη της οικείας Τοπικής Διοίκησης, υπήρξε υποδειγματική.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν  ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. κ. Νικόλαος, ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κωνσταντίνος Κοντογιώργος , ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Βασίλειος Καραμπάς, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Νικόλαος Σουλιώτης, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων  κ. Δημητρόπουλος Χρήστος , ο τ. Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Χειμάρας Θεόδωρος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας και Αρμόδιος Δημοσίων Σχέσεων του ΔΣ του Εθνικού Τμήματος Ταξ/χος κ. Νικόλαος Στασινός, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου Επιπυραγός κ. Σταύρος Φακίτσης  καθώς και ο επίκουρος καθηγητής  της Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  κ. Παναγιώτης Ματζούφας, ο οποίος  ως κεντρικός ομιλητής  ανέπτυξε το επίκαιρο θέμα «Διαφθορά  και κρίση στη σύγχρονη Ελλάδα».


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις