Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Παιδικό Χωριό SOS Βάρης 21-12-2016


Φίλες και φίλοι, 
Με τη σταθερή παρουσία μας ως υποστηρικτές του παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη, βρεθήκαμε σήμερα δίπλα στα παιδιά θέλοντας να δείξουμε την αγάπη μας, προσφέροντάς τους πέρα από την υλική στήριξη, μια ζεστή και ανθρώπινη αγκαλιά. 
Είναι αυτονόητο ότι αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας μόνο με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας και να τους αφήσουμε μια χαραμάδα ελπίδας και αισιοδοξίας, ειδικότερα αυτές τις άγιες ημέρες που έρχονται.
Η Τ.Δ. Αθηνών-Αττικής/ΙΡΑ, ως υποστηρικτής του παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη και κινούμενη στο πνεύμα των ημερών, γέμισε τα καρότσια με αγάπη και βρεθήκαμε σήμερα κοντά τους.
Μετά από επικοινωνία με το Δ/ντη του Ιδρύματος, αντιπροσωπεία της Τ.Δ. Αθηνών-Αττικής/ΙΡΑ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Καραπατάκη Ιωάννη και τον Αρμόδιο Δημ. Σχέσεων κ. Μανώλη Κυριακάκη, παρέδωσαν στις 21-12-2016 τα τρόφιμα μακράς διαρκείας, κρουασάν, απορρυπαντικά, χαρτικά και άλλα είδη στους υπεύθυνους του ιδρύματος, θέλοντας για άλλη μια φορά να αποδείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και το ενδιαφέρον των μελών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών για τα παιδιά.
Κατά τη συνάντηση, είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις δραστηριότητες του παιδικού Χωριού SOS, τη φιλοξενία παιδιών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες SOS.
Οι υπεύθυνοι του παιδικού Χωριού SOS μας ευχαρίστησαν για την προσφορά μας και ανταλλάσοντας ευχές, ευχηθήκαμε υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά, για δε το προσωπικό καλή δύναμη για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν.
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά
SERVO PER AMIKECO




Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις