Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

12η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.



Στα Τρίκαλα πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου η 12η Φιλική Συνάντηση Μελών του Ελληνικού Εθνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών
Σ’ αυτή τη φιλική συνάντηση παραβρέθηκαν 170 περίπου άτομα (μέλη της Ένωσης, μέλη οικογενειών και φίλοι), από 41 τοπικές διοικήσεις-νομούς της Ελλάδας, το Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. που είχαν την ευκαιρία πέραν των σημαντικών συζητήσεων σχετικά με την Ένωση, να γνωρίσουν τις ομορφιές της πόλης των Τρικάλων και όλου του νομού.
Τα ΔΣ του Εθνικού Τμήματος και της ΤΔ Τρικάλων, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις στην Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, όπου συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη, στον Δήμο Τρικκαίων όπου συναντήθηκαν με την Αντιδήμαρχο κα Ντίνα Δήμα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων όπου συναντήθηκαν με τον Α/Δ κ Αθανάσιο Γραβάνη και στη ΣΜΥ όπου συναντήθηκαν με τον Διοικητή της Σχολής Ταξ/xο (ΠΖ) κ. Γεώργιο Λιάκο
Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στον πανέμορφο “ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ”, αλλά και να προσκυνήσουν στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων.
Ένα πλούσιο εκδρομικό πρόγραμμα, που μας επεφύλασσε η Τοπική Διοίκηση, περιελάμβανε ξενάγηση στην πόλη των Τρικάλων και εκδρομή στο μοναδικό Περτούλι.
Το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημαρχείο Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της 12ης φιλικής συνάντησης παρουσία εκπροσώπων της φυσικής ηγεσίας του Σώματος, των τοπικών αρχών, φορέων του νομού και οργανώσεων.
Το πρωί της επομένης ημέρας, αντιπροσωπεία μας συμμετείχε στην τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου πεσόντων Αστυνομικών και την κατάθεση στεφάνων
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγώνκ.κ. Χρυσοστόμου, αιδεσιμότατος π. Ευάγγελος, ο ηγούμενος της Ι.Μ. Σπηλιάς, πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος, ο αιδεσιμότατος π. Νικόλαος Δαλαγιώργος, ο οποίος τυγχάνει συνάδελφος Αστυνομικός και μέλος μας, ο βουλευτής Τρικάλων κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Τρικκαίων κ.κ. Ντίνα Δήμα και Ιωάννης Κωτούλας, Ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Λιάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γραβάνης, οι Α/Υ κ.κ. Γεώργιος Σπηλιόπουλος και Στέργιος Νίντος και ο κ. Ιωάννης Παντελιδάκης, Πρόεδρος του ιδρύματος Παντελιδάκη, το οποίο ήταν μέγας χορηγός και μάλιστα βραβεύτηκε ξεχωριστά σε μια σεμνή τελετή.
Επειδή το 2016 έχει χαρακτηρισθεί από την UNESCO, ως “έτος Αριστοτέλη”με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 2400 ετών από τη γέννηση του μεγάλου φιλοσόφου, έλαβε χώρα σχετική εκδήλωση στο πλαίσιο της συνάντησης με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Σωτήριο Μπαλατσούκα.
Η Τελετή λήξης της 12ης Φιλικής Συνάντησής «Βραδιά Φιλίας», στην οποία έδωσαν το “παρών” εκπρόσωποι της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Επίσημοι , Φορείς του Νομού, καθώς και αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία της Δ.Α. Τρικάλων, , πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «GALLERY ART HOTEL», όπου αφού εκφωνήθηκαν χαιρετισμοί και δόθηκαν τιμητικές πλακέτες και έπαινοι, η βραδιά έκλεισε με γλέντι με ζωντανή μουσική μέσα σε ένα κλίμα φιλίας και συναδελφικότητας.
Το ΔΣ του Εθνικού Τμήματος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί το ΔΣ της ΤΔ Τρικάλων για τον τεράστιο κόπο που κατέβαλαν εδώ και μήνες, ώστε να πετύχουν αυτό το άρτιο αποτέλεσμα, τους τοπικούς φορείς και τους χορηγούς για τη ζεστή φιλοξενία στην όμορφη πόλη τους και τέλος όλους τους συμμετέχοντες για την αθρόα προσέλευσή τους, που απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι η Ένωσή μας είναι μονιασμένη και δημιουργική, πανελλαδικά αναγνωρίσιμη και δικαίως κατατάσσεται ψηλά στη συνείδηση των συναδέλφων μας και της κοινωνίας.
Η επόμενη συνάντηση έχει ορισθεί για το 2017 να πραγματοποιηθεί στον Πειραιά. 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
SERVO PER AMIKECO


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις