Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Εορτασμός Αποστόλου Παύλου Προστάτη της IPA




Με επισημότητα εορτάστηκε την 29 Ιουνίου 2016 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛΑΣ στη Λ. Μεσογείων από την Τοπική Διοίκηση Αθηνών-Αττικής/Ι.Ρ.Α., η μνήμη του προστάτου Αγίου της Ένωσής μας, Αποστόλου των Εθνών, Παύλου, χοροστατούντος του προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, , Ο Αντιπρόεδρος του Ε.Τ./ Ι.Ρ.Α. και Δ/ντης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχος κ. Βλάσιος Βαλατσός, ο Γεν. Γραμματέας του Ι.Ε.Β. κ. Γεώργιος Κατσαρόπουλος, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ε.Τ./Ι.Ρ.Α. κ. Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, , ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Πειραιώς και Νήσων κ. Κυριάκος Κάρκαλης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αθηνών κ.Ιωάννης Σκλάβος και τέλος σύσσωμο το Δ.Σ. της Τ.Δ. Αθηνών – Αττικής Ι.Ρ.Α.
Ο Πρόεδρος τόνισε ότι πέραν της θρησκευτικής αξίας που έχει η σημερινή ημέρα, έχει ιδιαίτερη σημασία στη συνείδηση όλων των εθελοντών εν ενεργεία και αποστρατεία Αστυνομικών που υπηρετούν τις αρχές του “SERVO PER AMIKECO”. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος για τη στήριξη του κοινωνικού και πολιτιστικού έργου της Δ.Ε.Α. και συνεχάρη τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο για την ανάληψη εκ νέου των καθηκόντων του ως προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Ευχαρίστησε όλους για τη συλλογική προσφορά και διαβεβαίωσε, ότι το Δ.Σ. θα είναι πάντα δίπλα στους συναδέλφους.
Ακολούθησε μικρή δεξίωση .
Ευχόμαστε σε όλους
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ





                                                           ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ Εμμανουήλ
                                                                 Αν. Γ. Γραμ. &  Δημ. Σχέσεων
                                                                SERVO PER AMIKECO

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις