Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ



Μήνυμα του Προέδρου  Ε.Τ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ένας ακόμη χρόνος φθάνει στο τέλος του και μας αφήνει σοφότερους.
Το 2014 φεύγει γεμάτο αναμνήσεις και καλωσορίζουμε το 2015 με νέες προσδοκίες.
Φέτος το Ελληνικό Τμήμα/ΙΡΑ συμπληρώνει 50 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στη χώρα μας από το 1965 που ιδρύθηκε και το γιορτάζουμε.
Φιλία, εξυπηρέτηση, φιλοξενία, αλληλεγγύη, αξιοπιστία, υπευθυνότητα, ήθος, επαγγελματισμός, εθελοντισμός, καινοτόμες δράσεις και επιτυχίες είναι οι αξίες πάνω στις οποίες χτίσαμε την εικόνα κύρους και πρωτοπορίας όλα αυτά τα χρόνια.
Γιορτάζουμε!!! και έχουμε πολλούς λόγους να αγαπάμε την ΙΡΑ και να υπερασπιζόμαστε το διαχρονικό έργο του Ελληνικού Τμήματος.
Με κοινωνικό προσανατολισμό και επιδιώκοντας το καλύτερο για τους συναδέλφους από την αρχή της ιδρύσεώς του το ΕΤ βρίσκεται σήμερα στην 8η θέση διεθνώς και επιβραβεύονται οι προσπάθειες των Ιδρυτικών μελών, των Διοικητικών Συμβουλίων του ΕΤ, των ΤΔ και των μελών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε.
Φίλες και φίλοι, ήμαστε ανοικτοί σε ιδέες, σκέψεις και προτάσεις δραστηριοτήτων. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Διαρκής αγωνία μας ήταν η προσπάθεια κάλυψης των αναγκών όλων των ΤΔ και των μελών μας και τα καταφέραμε.
Ότι πετύχαμε ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας και σας καλούμε να συμμετέχετε στις δραστηριότητές μας οι οποίες θα συμβάλλουν με τη δική σας θετική στάση σε καλύτερα αποτελέσματα.
Εκ μέρους του ΔΣ σας δηλώνω για άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσουμε τη δημιουργική μας πορεία, πιστεύουμε με όραμα και εργαζόμαστε μεθοδικά για το μέλλον του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ.
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές, υγεία οικογενειακή και ατομική και το 2015 ας λάμψει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας και τον κόσμο ολόκληρο.
Χαρούμενη και δημιουργική Χρονιά
Καραπατάκης Ιωάννης
Πρόεδρος ΕΤ



Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις